برگر برنج خوشمزه
0

غذا با مرغ طرز تهیه برگر برنج (رایس برگر) با گوشت چرخ کرده

برای درست کردن غذای خوشمزه و انواع غذا با مرغ و گوشت چرخ کرده جدید چه فرنگی و ایرانی کافیه کمی خلاقیت داشته باشیم و بتوانیم از گوشت مرغ و سایر گوشتها یک غذای سریع مقوی و خوشمزه رو درست کنیم. در درست کردن انواع غذا با مرغ در ادامه مقاله دیجی کورو با من همراه باشید

انواع غذای جدید با مرغ

انواع غذا با مرغ در چند مدل مختلف
مدل های متنوع پخت انواع غذا با مرغ

مرغ یک منبع پرطرفدار از پروتئین است و می‌توان با آن انواع غذاهای لذیذ و متنوعی تهیه کرد. در زیر، تعدادی از انواع غذا با مرغ را معرفی می‌کنم:

کباب مرغ: مرغ را به تکه‌های کوچک یا متوسط برش داده و با ادویه‌ها و ماریناد مخصوص کباب می‌پزند. می‌توانید آنها را روی چوب‌های مخصوص کباب بپزید یا در تابه یا زیر گریل پخت کنید.

ست کباب: مرغ را با مارینادی از روغن زیتون، لیمو، زعفران و ادویه‌های دلخواه تان ترکیب کرده و آن را در سینی یا تابه بپزید.

مرغ فرانسه: مرغ فرانسه یک غذای شیک و خوشمزه است که مرغ را با سس همراه می‌ پزند. معمولاً با مخلفاتی مثل قارچ و پیاز سرو می‌شود.

مرغ شوا: مرغ را روی یک شوا یا روکش زیر گریل می‌پزند تا پوستش خوش طعم و شیرین شود. می‌توانید از مارینادهای مختلفی برای اضافه کردن مزه به مرغ استفاده کنید.

کاری مرغ: این یک غذای آسیایی است که مرغ را با سس کاری و مواد دیگر مانند سبزیجات و نارگیل تهیه کنید.

استیک مرغ: مرغ را به صورت تکه‌های بزرگتر برش داده و با ماریناد و ادویه‌های مختلف پخته یا سرخ می‌کنند.

مرغ شکم‌ پر: مرغ را با تفت دادن در روغن و ترکیب آرد و ادویه‌ها سرخ کرده و سبزیجات تازه به شکم‌ مرغ اضافه می‌کنند.

ساندویچ مرغ: می‌توانید مرغ پخته شده را در نان ساندویچی با خوراک‌های مختلف مانند خیارشور، کاهو و کلم ، مایونز و سس گوجه فرنگی سرو کنید.

کاری مرغ تایلندی: مرغ را با سس کاری تایلندی و موادی مثل نارگیل و رزماری تهیه می‌کنند.

مرغ برگر: مرغ برگر رو میتونید با چرخ کرده سینه مرغ و ادویه جات درست کنید که بسیار خوشمزه هست و بزودی آموزشش رو میزاریم.

این تنها چند نمونه از انواع غذا با مرغ هستند که می‌توانید با استفاده از مرغ تهیه کنید. مرغ یک ماده غذایی چند منظوره است و می‌توانید با تغییر ادویه‌ها و روش‌های پخت متنوعی از طعم‌های مختلف لذت ببرید.

بیشتر بخوانید:

برای رفتن به سفری لذت بخش شاید مقاله بازدید مجازی از موزه‌های معروف دنیا برای شما جالب باشد

در ادامه مقاله طرز تهیه برگر برنج با گوشت چرخ کرده مرغ را بهتون آموزش می دهم امیدوارم ازین غذای خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه برگر برنج (رایس برگر) با گوشت چرخ کرده مرغ

برگر برنج یا رایس برگر یک غذای لذیذ و متنوع است که می‌توانید با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه کنید. در زیر مراحل تهیه برگر برنج با گوشت چرخ کرده گوشت قرمز و یا مرغ درست کنید انواع غذا با مرغ بسیار زیاد هستند که برای سهولت و سلامت بدن من این غذا را با گوشت مرغ تهیه کردم که در زیر برای شما توضیح داده‌ام:

مراحل درست کردن برگر برنج با مرغ
8 مرحله درست کردن رایس برگر و غذا با مرغ

مواد لازم:

  • 1 پیمانه برنج
  • 250 گرم گوشت چرخ کرده (می‌توانید از گوشت مرغ، گوساله، گوسفند یا گوشت دلخواه خود استفاده کنید)
  • 1 پیمانه پیاز رنده شده
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • نصف پیمانه جعفری یا نعناع خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 1 تخم مرغ
  • نصف پیمانه پنیر پیتزا یا پنیر چدار رنده شده

مراحل تهیه:

  1. ابتدا برنج را با آب برای حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید و بگذارید تا برنج خنک شود.
  2. در یک کاسه بزرگ، برنج پخته، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، جعفری یا نعناع خرد شده، پودر پاپریکا، نمک، و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  3. تخم مرغ را به مواد مخلوط در مرحله قبل اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدست بسازید.
  4. مخلوط را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل گرد بزرگ فرم دهید.
  5. در یک ماهیتابه یا تابه، روغن زیتون را گرم کنید و برگرهای برنج را در آن سرخ کنید. از هر دو طرف تا زمانی که سطح آنها طلایی شود سرخ کنید (حدود 3 تا 4 دقیقه از هر طرف).
  6. پنیر رنده شده را به روی هر برگر برنج بریزید و تا زمانی که پنیر آب شود و ذوب شود، بپزید.
  7. برگرهای برنج را با یک دستمال آشپزی یا کاغذ آشپزی جدا کرده و سرو کنید.
  8. می‌توانید این برگرهای برنج را با سس‌ های مختلف مانند سس گوجه فرنگی، مایونز، یا کچاپ سرو کنید. همچنین می‌توانید آنها را در نان ساندویچی یا با سبزیجات تزئین کرده و مصرف کنید.

با این روش ساده می‌توانید برگر برنج لذیذی با گوشت چرخ کرده تهیه کنید!

برگر برنج برای کدام کشور است:

برگر برنج برای کشور ژاپن

برگر برنج (Rice Burger یا Rice Patty) اصلاح‌ شده و متنوع‌ تر از برگر‌های معمولی است و معمولاً به عنوان یک وعده غذایی خاص در کشور ژاپن شناخته می‌شود. این غذا به ویژه توسط شرکت‌ های فست‌ فود محبوب در ژاپن مثل موساشی (MOS Burger) و لاته (Lotteria) ارائه می‌شود و توجه داشته باشید که ژاپن تنوع زیادی در غذاها دارند خصوصا غذای با مرغ و گوشتهای مختل.

برگر برنج به جای نان، از برنج پخته ساخته می‌شود که به عنوان نوعی نان جایگزین استفاده می‌شود. برگر برنج معمولاً شامل یک همبرگر (گوشت چرخ کرده مرغ یا گوشت قرمز و یا گوشت گیاهی)، پنیر، سس‌های مختلف، و سبزیجات می‌شود. این غذا به عنوان یک ابتکار تغذیه‌ای خلاقانه توسط شرکت‌های فست‌فود در ژاپن ایجاد شده است تا به مصرف کنندگان گزینه‌های مختلف و متنوع تری از برگر ارائه دهند.

اگرچه اصلی‌ترین ارتباط برگر برنج به ژاپن است، اما این غذا در دیگر کشورها نیز شناخته شده و به ویژه در رستوران‌ ها یا فست‌ فودهایی با تمرکز بر غذاهای ژاپنی یا آسیایی در دسترس است. همچنین، می‌توانید در برخی رستوران‌ها و رویدادهای غذایی بین‌المللی در سراسر جهان نیز برگر برنج را تجربه کنید.

بیشتر بخوانید:

غذا با پنیر پیتزا + 10 غذای آسان و خوشمزه

چرا استفاده از گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز بهتر است

سه عدد سینه مرغ خام درظرف سفید چینی
سه عدد سینه مرغ خام برای درست کردن غذا با مرغ

در انواع روشهای درست کردن غذا عموما من از گوشت مرغ بجای گوشت قرمز استفاده میکنم چرا؟ چون استفاده از گوشت مرغ برای تغذیه و در طبخ غذاها به دلایل متعددی می‌تواند بهتر باشد و در آینده درست کردن انواع غذا با مرغ را براتون بیشتر توضیح می دهم. که در ادامه به برخی از این دلایل اشاره می کنم :

منبع پروتئین با کمترین چربی: گوشت مرغ یک منبع عالی از پروتئین است و در عین حال دارای کمترین مقدار چربی نسبت به گوشت‌ های دیگر مثل گوشت قرمز است. این ویژگی از گوشت مرغ آن را به یک انتخاب سالم و مناسب برای تأمین پروتئین بدن می‌تواند تبدیل کند.

غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی: گوشت مرغ غنی از ویتامین‌ ها و مواد معدنی ای مانند ویتامین B6، ویتامین B3 (نیاسین)، فسفر، سلنیم و ریبوفلاوین است. این مواد مغذی برای سلامت عمومی و عملکرد بهتر بدن بسیار مفید هستند.

سرعت طبخ: گوشت مرغ به دلیل سرعت طبخ بالا و نیاز کم به زمان پخت، انتخابی عالی در آشپزی روزانه می‌ باشد. این ویژگی موجب می‌شود که در زمان کوتاهی غذاهای خوشمزه و سالم تهیه کرد.

پذیرش عالی در طعم‌های مختلف: گوشت مرغ به خوبی طعم‌ ها و ادویه‌ ها را جذب می‌کند و این به شما امکان می‌ دهد تا در طبخ انواع غذا ها و پیک‌نیک‌ های متنوع از آن استفاده کنید. از ساندویچ‌ ها تا غذا های گرم و سرد، گوشت مرغ به راحتی با انواع طعم‌ دهنده‌ ها ترکیب می‌شود.

کمترین خطر انتقال آلودگی: از جمله مزایای مهم استفاده از گوشت مرغ، کمترین خطر انتقال بیماری‌ هایی از طریق مصرف گوشت می‌ باشد. به شرطی که گوشت مرغ به درستی پخته شود، خطر انتقال بیماری‌ های مشترک مانند سلمونلا به شدت کاهش می‌ یابد.

گزینه‌های پرکاربرد در رژیم‌های غذایی مختلف: گوشت مرغ به عنوان یک منبع پروتئین خوب، می‌ تواند در انواع رژیم‌ های غذایی مختلف از جمله رژیم‌های پرپروتئین، کم‌ کربوهیدرات، و رژیم‌ های کاهنده وزن به خوبی جایگاه داشته باشد.


قابلیت ترکیب با مواد دیگر
: گوشت مرغ به خوبی با مواد دیگر ترکیب می‌شود و این امکان را به شما می‌دهد تا در آشپزی خود از تنوع و تنوع در طعم‌ دهی استفاده کنید. از سبزیجات تا مخلفات، انواع ادویه‌ ها و انواع طعم‌ دهنده‌ ها، گوشت مرغ می‌تواند با مواد دیگر به ترکیب‌ های خوشمزه تبدیل شود.

دسترسی آسان: گوشت مرغ در اکثر نقاط جهان به آسانی در دسترس هست. این به شما امکان می‌دهد تا از این منبع پروتئینی در وعده‌ های غذایی خود بهره‌برید.

به همه اینها توضیحات اضافه کنیم که گوشت مرغ در انواع آشپزی و رستوران‌ها به صورت متنوع و خلاقانه به کار می‌رود و در دنیای مد غذایی نیز نقش مهمی دارد. در نتیجه، استفاده از گوشت مرغ می‌ تواند به شما کمک کند تا غذاهای سالم، خوشمزه و متنوعی بپزید.

طرز تهیه برگر مرغ و غذا با مرغ

ساندویچ برگر مرغ

طرز تهیه برگر مرغ:

مواد لازم:

  1. گوشت مرغ چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
  2. پیاز رنده شده: یک عدد
  3. نمک و فلفل: به میزان لازم
  4. پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری
  5. تخم‌مرغ: یک عدد
  6. کمی آرد: برای افزایش جمع شدن مواد

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه، گوشت مرغ چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، پودر سیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید.
  2. مواد را خوب با دست یا چنگال مخلوط کنید تا یکجا و یکنواخت شود.
  3. اگر خیلی خمیری و شل است، کمی آرد اضافه کنید تا جمع شود و به شکلی سفت تر برای درست کردن غذا با مرغ و برگر باشد.
  4. خمیر را به اندازه کف دست به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره‌ای فشار دهید تا شکل برگر بگیرد.
  5. برگرها را در یک سینی قرار دهید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر بخوبی جمع شود.
  6. سپس برگرها را در یک ماهیتابه یا تابه با روغن گرم کنید و از هر دو طرف به مدت ۵-۷ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند و کاملاً پخته شوند.
  7. برگرها را بر روی کاغذ آشپزی قرار دهید تا اضافه‌ی روغن جذب شود.
  8. حالا می‌توانید برگرها را در نان گروتن یا نان همبرگر با افزودن گوجه، خیار، پنیر، کچاپ و مایونز سرو کنید.
  9. برگر مرغ شما آماده به سرو شدن است. به همراه سیب‌زمینی سرخ شده یا سالاد مورد علاقه خود میل بفرمایید.

همبرگر با برنج

همبرگر با برنج یکی از نسخه‌ های متفاوت همبرگر است که در برخی مناطق جهان مورد استقبال قرار می‌ گیرد. این نوع همبرگر معمولاً شامل یک گوشت گریل شده (معمولاً گوشت گوساله یا گوشت گاو)، سس‌ های مختلف (مانند کچاپ یا مایونز)، سبزیجات (مانند کرفس، گوجه فرنگی، خیار و…) و گاهی اوقات یک لایه برنج نیز اضافه می‌شود.

برای تهیه همبرگر با برنج، می‌توانید به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم:

  • گوشت گریل شده (گوساله، گاو یا مرغ)، به مقدار دلخواه
  • نان همبرگر یا نان ساندویچ
  • کچاپ، مایونز و سس‌های دیگر
  • سبزیجات تازه (مانند خیار، گوجه‌ فرنگی، کرفس و…)
  • برنج پخته

طرز تهیه:

  1. ابتدا گوشت را بر روی گریل یا تابه با روغن یا به هر روش دلخواهتان، آماده کنید و آن را بپزید تا خامی آن نیز برطرف شود.
  2. در همان زمان، برنج را پخته و آماده کنید.
  3. نان همبرگر را باز کنید و روی آن یک لایه از برنج را بگذارید.
  4. سپس گوشت را روی لایه برنج قرار دهید.
  5. سس‌ های دلخواهتان را بر روی گوشت بریزید.
  6. سبزیجات مورد علاقه خود را نیز به همراه گوشت بگذارید.
  7. در صورت تمایل، لایه‌ای از برنج دیگر را بر روی سبزیجات بگذارید.
  8. نان دیگر را بر روی همه مواد قرار داده و همبرگر را آماده سرو کنید.

این همبرگر با برنج می‌تواند یک گزینه جذاب و متفاوت برای یک وعده غذایی باشد و با ترکیب مواد مختلف، می‌توانید به سلیقه خود تغییرات دهید.

در دسته آشپزی سعی بر این هست که غذاهای سریع و سالم توضیح داده شود و طرز تهیه انواغ غذا با مرغ ، گوشت قزمز و سبزیجات و حبوبات توضیح داده خواهد شد اگر شما هم غذای سریع و جدید بلد هستید در نظرات منتظر شما هستم.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خروج از نسخه موبایل