تهیه 15 مدل از سخت ترین غذای دنیا

تهیه غذاهایی از ابتدا نیازمند تلاش، مهارت، مواد اولیه و البته زمان است، اغلب، غذاهایی که از ابتدا تهیه می‌شوند، نیاز به برنامه‌ریزی و صبر زیادی دارند. از سوپ‌های به نظر ساده، تا غذاها و دسرهایی که شایسته اشرافیان هستند، سخت ترین غذای دنیا که تهیه می‌شوند، حتی برای آشپزهای با مهارت بالا نیز می‌توانند چالش برانگیز باشند.

مواد نادر، دستورالعمل‌های دشوار یا غذاهایی که نیاز به نظارت دقیق دارند، برخی از دلایلی هستند که از ابتدا تهیه آنها چالش برانگیز است. اما ناامید نشوید — امیدی وجود دارد. برای آنکه شروعی به ماجراجویی‌های آشپزی خود بزنید، یا به خوبی راه خودتان را در آشپزخانه پیدا کنید، غذاهای موجود در اینجا قطعاً مهارت شما را به مراتب افزایش می‌دهند. البته، اینها غذاهای روزمره نیستند — اما دانستن یک یا دو تا از این غذاها برای موقعیت های خاص ، ایده‌ بدی به نظر نمیرسد.در این مقاله از دیجی کورو به بررسی 17 مدل از سخت ترین غذاهای دنیا می پردازیم فقط یادتون باشه از خلاقیت خود نترسید!

کانسومه (Consomme)

سخت ترین غذای دنیا غذای ژاپنی کانسومه
یک غذای سخت ژاپنی

کانسومه به‌ نظر یک سوپ شفاف معمولی می‌آید. اما برای آشپزها، حتی آنهایی که آموزش‌های خوبی را طی کرده‌اند، کانسومه یک غذای پیچیده برای مهارت‌های پخت آشپزی است. پایه‌ کانسومه می‌تواند از آب‌ گوشتی ساده مانند گوشت قرمز یا سفید باشد و کانسومه سوپی زمان‌بر و پیچیده است.

تفاوت اصلی میان مرغوبیت و کانسومه عمدتاً در ظاهر آن است. مرغوبیت ابری و چربی‌های قابل رویت دارد در حالی که کانسومه کاملاً شفاف است. اگرچه سوپ باید شفاف باشد، اما ریشه‌های آن آرامش ذهنی نیز دارد — گفته می‌شود که پادشاه لوئی چهاردهم فرانسه می‌خواست در کانسومه خود عکس خودش را ببیند. به هر حال، از جایی که این غذا شروع شده باشد، کانسومه با لوکس و تجربه‌ تازه خوری خوب ترکیب می‌شود به دلیل مهارتی که برای تولید آن مورد نیاز است.

برای تهیه آن، آشپزها در طول فرآیند پختن “رافت” را می‌سازند. یک رافت (یک مخلوط است که به صورت یک لایه روی سطح سوپ قرار می‌گیرد) شامل سفیده‌های تخم‌مرغ به حالت نرم، یک پروتئین انتخابی و میرپوا (مخلوط از سبزیجات خرد شده و پیاز و هویج ) است. سفیده‌های تخم‌مرغ شفت شده مثل یک قایق پفی روی سوپ قرار می‌گیرند، بنابراین نام “رافت” به آن داده شده است. رافت آلودگی‌ها را جذب می‌کند، سپس پس از جذب جامدات، دور انداخته می‌شود. سپس سوپ از طریق فیلتر کردن می‌گذرد تا هرچه بیشتر چربی‌های ناخواسته جذب شود.

اگرچه این فرآیند ممکن است به نظر بیاید که برای تهیه یک سوپ شفاف زیاد است، اما این فرآیند یکی از دلایل اصلی است که کانسومه به عنوان بخشی از تجربه‌های یک آشپز اهمیت دارد. برای تهیه یک کانسومه واقعاً زیبا، نیاز به زمان و صبر برای ایجاد یک ظرافت، شفافیت و طعم غنی دارد و در لیست عنوان اول سخت ترین غذای دنیا را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: غذاهای ساده با پنیر پیتزا

کانفی دو کانارد (Confit de Canard)

غذای کانفی دو کانارد (Confit de Canard)
غذاهای سخت

قبل از دسترسی به یخچال، روش‌های مختلفی برای حفظ غذاها به کار می‌رفت تا ماندگاری آنها را بیشتر کند. کانفی، یک اصطلاح فرانسوی است که فرآیند پخت و سپس حفظ غذا در چربی را توصیف می‌کند. هنگامی که این کار به درستی انجام شود، گوشت می‌تواند تا روزها یا حتی هفته‌ها ماندگار باشد در صورت نگهداری در مکانی خنک و خشک. اما ما توصیه نمی‌کنیم که این کار را امتحان کنید بهتر است از یخچال خود استفاده کنید.

روش ساخت کانفی به دوران قرون وسطی بازمی‌گردد. این تکنیک کانفی باعث حفظ پروتئین‌ها یا محصولات بین فصول می‌شود، به‌طوری که غذاها در فصل‌هایی که موجود نیستند، در دسترس باشند. در گذشته کانفی ضروری بود، اما اکنون یک غذای لوکس به حساب می‌آید که از گوشتی نرم و با بافت برجسته تشکیل شده است.

فرآیند کانفی کردن غذا زمان، صبر و چندین مرحله را می‌طلبد. مرحله اول ریختن نمک و ادویه‌ها به پروتئین است، که حداقل ۲۴ ساعت باید در این مواد بماند. این مرحله باعث خارج شدن رطوبت از گوشت و نفوذ طعم‌ها می‌شود. پس از آب‌کشیدن پروتئین، در روغن فرو می‌رود و سپس با دمای پایین و آهسته در دماهای ۲۰۰-۲۵۰ درجه فارنهایت تا شش ساعت پخته می‌شود. پختن پروتئین به آرامی در دماهای پایین آن را نرم می‌کند در حالی که رطوبت را از دست نمی‌دهد.

اگر گوشتی مانند اردک با پوست دارید، مرحله نهایی سرخ کردن نرم و نازک پوست است، سپس پخته شده و سرو می‌شود. همچنین می‌توانید زمان پخت را با افزایش دما به ۳۰۰ درجه فارنهایت کاهش دهید یا با استفاده از فشارپز زمان را کاهش دهید چیزی که این غذا را جزو غذاهای سخت و سخت ترین غذای دنیا قرار داده زمان و مراحل طبخ آن است.

لوفاسوم (Lou Fassum)

لوفاسوم (Lou Fassum)

لوفاسوم، یکی از آن غذاهایی است که قرن‌هاست به عنوان رول‌های کلم شناخته می‌شود. انواع مختلفی از دستورالعمل‌های لوفاسوم به اواخر قرن چهاردهم با تاتارها در شرق اروپا، به مناطقی از اسکاندیناوی و اوکراین برمی‌گردد.

تقریبا این غذا سخت ترین غذای دنیا نیست ولی آنچه این غذای کلم را دشوار می‌کند، نه تنها دسترسی به مواد اولیه است، بلکه زمانی است که برای آماده‌ سازی آن نیاز است. این غذا از برگ‌های کلم، گوشت گوسفند، و اغلب با ترکیباتی مانند پیاز، سیر، رزماری، و گیاهان دیگر طبیعی از منطقه تهیه می‌شود. در فرانسه، کلم مورد علاقهٔ انتخابی ساووی است زیرا برگ‌های آن بافتی خوب و زمینه ایی دارند، برگ‌های نرم اما قادر به تحمل خمیده شدن و تا شدن هستند.

مرحله اصلی تهیه این غذا از لایه‌لایه گذاشتن برگ کلم با مخلوطی از گوشت و ادویه‌های مختلف است. سپس این مخلوط به مدت زمان طولانی درون قاب همراه با یک مقدار زیادی از رب گوجه فرنگی و برخی از مواد دیگر، پخته می‌شود تا طعم و مزه‌ی غذا به خوبی جا افتد. لو فاسوم یک غذای سنتی و خوشمزه است که اصالتاً از تکنیک‌های قدیمی حفظ غذا بهره می‌برد و باعث شده تا به یکی از نمادهای فرهنگی این منطقه تبدیل شود.

سخت ترین غذای دنیا تورداکن (Turducken)

سخت ترین غذای دنیا تورداکن (Turducken)

تورداکن، سه نوع گوشت در یکی! تورداکن به این صورت تهیه می‌شود که یک مرغ بدون استخوان به طور کامل درون یک اردک بدون استخوان قرار می‌گیرد. این مخلوط سپس درون یک بخشی از یک بوقلمون بدون استخوان قرار می‌گیرند. این انبوه از گوشتهای مختلف که شبیه یک توپ فوتبال هستند، بین لایه‌ها با چسب گوشتی — بله، درست خواندید — پیچیده شده و با رشته‌ها بسته و پخته می‌شوند.

اگرچه این غذا به نظر می‌رسد که تقریباً یک چالش آشپزی است اما این غذا یک تاریخ تاریکی دارد. Hebert’s Specialty Meats در لوئیزیانا ادعا می‌کند که در سال ۱۹۸۵ مخترعین تورداکن هستند. این غذا توسط آشپز کاجونی پل پرودهوم و نقیب فوتبال NFL، جان مادن، محبوب شد. مادن به طور مشهور تورداکن‌ها را در طول بازی‌های فوتبال روز شکرگزاری می‌خورد.

اگرچه Hebert’s Specialty Meats حق ادعای تورداکن را دارد، تاریخچه تورداکن به دوران وسطی برمی گردد. پرکن کردن یک حیوان درون یک حیوان دیگر فرآیندی به نام “انگاستراسیون” است و گفته می‌شود به قرن پانزدهم برمی‌گردد، با “کاکنتریس” که دل را برهم میزند. وحشتناک ترین غذا یک پرنده ۱٬۰۰۰ پوندی را با پرندگان زنده پر میکردند، به دوران امپراتوری روم باز می‌گردد. اینها برخی از سخت ترین غذای دنیا برای تهیه بودند!

بیشتر بخوانید: طریقه درست کردن پیراشکی کالباس و سوسیس

پای گوشت با آب گرم (Hot Water Crust Meat Pie)

پای گوشت با آب گرم (Hot Water Crust Meat Pie)

از آنجایی که در مورد سخت ترین غذای دنیا و پر کردن شکم پرنده‌ها صحبت می‌کنیم، غذاهای بعدی ما سطح اضافی از تجمل و اغراق را دارند. در دنیای پای‌ها، پای بازها اساساً بریتانیایی است. در دورهٔ دودمان تیودور، پای بازها کاملاً در افراط و تجلیل بودند و از موادی شامل مارماهی، قو، طاووس، فاخته، یا بیشتر به طور معمول، گراز وحشی بودند. یکی از مشهورترین و سخت‌ترین پای بازی‌های ساختاری، پای کریسمس تودور است که باعث می‌شود تورداکن آسان به نظر بیاید! برای تزئین برخی از این پای‌های پیچیده، یک طاووس یا قو کامل، گراز، یا سایر پرندگان پر شده و روی آن قرار می‌گرفتند.

اگرچه بسیاری از مواد پرکن این پای‌ها از نوعیت‌های نادر بودند، اما نه تنها مواد پرکن آنها را دشوار می‌کند، بلکه خود خمیر نیز دشوار است زیرا در حالی که بیشتر خمیرها باید در حال ساخت شدن خنک نگه داشته شوند، خمیر آب گرم با افزودن چربی (معمولاً لارد) به آب گرم تهیه می‌شود، مخلوط به جوش آمده، آرد اضافه شده و سپس با هم مخلوط می‌شوند. همانطور که ممکن است حدس بزنید، این به یک ماده چسبناک منجر می‌شود.

برای خمیر آب گرم به کار می‌رود زیرا ضخامت بیشتر، انعطاف‌پذیری بیشتر و سختی کافی برای نگه داشتن مواد پرکن سنگین مانند گوشت و سس دارد. خمیر با چگالی بیشتر برای ایجاد پای استفاده می‌شود. سپس معمولاً با یک مواد پرکنی خوشمزه پر می‌شوند.

تهیه کروسان و کرونات

کروسان و کرونات

در دنیای شیرینی‌پزی و خمیرها، هیچ چیز نمادین‌تر، خوشمزه‌تر و دشوارتر از خمیر لایه‌ای نیست. خمیر لایه‌ای در صورتی که به خوبی تهیه شود، نرم، لایه‌دار و دارای طعم کره‌ای است که برای تهیه کروسان، کرونات (یک ترکیب دونات و کرواسان)، یا کمی آسان‌تر نان کروسان مناسب است.

برای تهیه خمیر لایه‌ای، نیازی به مواد اختصاصی یا تجهیزات خاصی نیست، اما زمان، برنامه‌ریزی و، بالاتر از همه، صبر لازم است. زمان‌بندی بخشی است که باعث می‌شود خمیر لایه‌ای به نظر ترسناک بیاید. تهیه کروسان سه روز زمان می‌برد! اما نگران نباشید زیرا بخش زیادی از این زمان به خنک شدن خمیر اختصاص دارد.

در ابتدا، پختن علم دقیقی است، بنابراین به دقت دستور پخت خود را دنبال کنید! ما استفاده از ترازوی آشپزخانه که گرم و اونس را اندازه‌گیری می‌کند پیشنهاد می‌دهیم. ترفندهای زیادی وجود دارد که به شما کمک می‌کند بهترین خمیر لایه‌ای را تهیه کنید، اما یکی از کلیدی‌ترین آنها این است که آشپزخانه و خمیرتان را سرد نگه دارید. خمیر لایه‌ای با تاکید بر فراهم کردن لایه‌های کره بین لایه‌های خمیر، سپس خنک کردن حاصل می‌شود. این مراحل چندین بار تکرار می‌شود که به‌عنوان یکی از دلایلی است که خمیرهای لایه‌ای دشوار و جزو سخت ترین غذای دنیا هستند.

شیرینی پفکی و شیرینی چوکس Puff Pastry and Choux Pastry

خمیر پاف (Puff Pastry) و خمیر شو (Choux Pastry) دو نوع خمیر معروف در دنیای آشپزی هستند که هر کدام برای طعم و بافت خاصی در غذاها استفاده می‌شوند.

شیرینی پفکی و شیرینی چوکس Puff Pastry and Choux Pastry
  1. خمیر پاف (Puff Pastry):
  • خمیر پاف یک خمیر لایه‌ای است که از لایه‌های نازک خمیر و چربی‌های بین لایه‌ها مانند کره یا روغن تشکیل شده است.
  • این خمیر برای ایجاد لایه‌های بسیار نرم و خوشمزه استفاده می‌شود که به غذاها طعم و بافت ویژه‌ای می‌بخشد.
  • تهیه خمیر پاف نیازمند زمان، صبر و مهارت است، زیرا باید لایه‌های خمیر و چربی را چندین بار با هم تراکم داد و سپس به صورت یک تکه خمیر فرم داد.
  • این خمیر معمولاً برای تهیه کروسان، دانیش و انواع پای ها استفاده می‌شود.
  1. خمیر شو (Choux Pastry):
  • خمیر شو یا خمیر پروفیترولز یک نوع خمیر آردی است که با افزودن تعدادی از مواد اصلی مانند آب، کره و تخم‌مرغ تهیه می‌شود.
  • این خمیر آردی باعث ایجاد یک خمیری پف‌کننده و بادکنکی می‌شود که معمولاً برای تهیه دسرهایی مانند پروفیترولز، ایلرز و کرم پف مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • خمیر شو پس از پخت به دلیل خلاء‌هایی که درون آن ایجاد می‌شود، مناسب برای پر کردن با خامه، کرم، یا سایر مواد خوراکی است.
  • این خمیر علاوه بر دسرها، برای تهیه انواع نوشیدنی‌ها مانند پافتر و ایلرز پسته نیز استفاده می‌شود.

هر دو نوع خمیر پاف و خمیر شو در آشپزخانه‌های حرفه‌ای و خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند و برای تهیه انواع دسرها و خوراکی‌های مختلفی بسیار مفید هستند.

بیشتر بخوانید: 16مدل غذای ساده با بادمجان

دسرهای سخت کیک بومکوخن و آلاسکای رنگین کمان

یکی از سخت ترین غذای دنیا برای تهیه، کیک بومکوخن است که یکی از غذاهای سنتی و دشوار آلمانی است که بر روی میخی افقی پخته می‌شود. در این کیک، تقریباً 20 لایه از خمیر روی میخ چرخانده می‌شود. هر لایه از خمیر فوق العاده نرم و لذیذ است و با موادی مانند تخم‌مرغ، آرد، شکر و عسل تهیه می‌شود.

اضافه کردن هر لایه جدید فقط زمانی ممکن است که لایه قبلی پخته شود، بنابراین این فرآیند زمان‌بر و دشوار است. نتیجه نهایی به شکلی از درخت یا چوب به نظر می‌رسد، که به همین دلیل به این کیک نام “بومکوخن” داده شده است. طرز تهیه دقیق این کیک و طیف وسیعی از لایه‌های آن باعث می‌شود این کیک یکی از دشوارترین و هیجان‌انگیزترین غذاها باشد که می‌توانید تهیه کنید.

حرف از دسرهای لایه‌ای دشوار شد، آلاسکای رنگین کمان یکی از دشوارترین‌ هاست. هیچ چیز چالش برانگیزتر از یک دسر یخی نیست که پخته شده است! در دهه 1950، آلاسکای پخته شده محبوب بود، اما مانند بیشتر موضوعات، از مد خارج شد. محبوبیت این غذا با افزایش 200 درصدی جستجوهای دستور پخت در سال 2021 دوباره به وجود آمده است.

آلاسکای رنگین کمان یک دسر خاص و جذاب است که از لایه‌های مختلف بستنی و کیک تشکیل شده است. این دسر معمولاً شامل لایه‌هایی از بستنی‌های مختلف مانند بستنی وانیلی، بستنی توت فرنگی و بستنی نعناعی است. لایه‌های بستنی بر روی یک کیک یا بیسکویت قرار داده می‌شوند و سپس کل دسر با مرنگه از تخم‌مرغ پخته می‌شود. اما جالب‌ترین قسمت این دسر این است که پس از پختن، به آن آتش می‌زنند تا مرغوبیت و زیبایی ظاهری آن افزایش یابد. نحوه جلوگیری از ذوب شدن بستنی در حین آتش زدن نیز به دلیل استفاده از لایه‌های چرخه‌ تخم‌مرغ در طراحی این دسر است.

غذاهای گوشتی ژلاتینی: آسپیک و گالانتین

غذاهای گوشتی ژلاتینی: آسپیک و گالانتین

یک غذای دیگر به نام گالانتین وجود دارد. آنچه گالانتین را از کانسومه متفاوت می‌کند، این است که بعد از آماده شدن غذا، به آن اجازه داده می‌شود در مایع پخته شود و سرد سرو می‌شود. این غذا می‌تواند گرم هم سرو شود، اما به آن بالوتین گفته می‌شود. هر دو به نظر خوشمزه می‌آیند، درست نیست؟

بخش ژله‌ای یک گالانتین را “آسپیک” می‌نامند که در آمریکا توسط جولیا چایلد معروف شده است. آسپیک‌ها و ژلاتین‌ها در طول دهه‌های ۵۰ و ۶۰ با غذاهایی مانند ترین محبوب شدند.

آسپیک‌ها جزو سخت ترین غذای دنیا هستند زیرا این غذا بر اساس استفاده از یک مرغوبیت شفاف مانند کانسومه استوار است. یک آسپیک موفق باید لرزش داشته باشد، اما شما همچنین باید همه مواد خوشمزه از سالاد ماهی و تخم‌ مرغ سرخ شده خود را به وضوح درون آن ببینید. هر خوراکی طعم‌دهنده گذاشته شده در غذا باید در ژله شفاف کریستالی قابل مشاهده باشد. آسپیک در نهایت مجدد به محبوبیت بازگشته و به عنوان یک هنر و یک روش برای کاهش ضایعات غذایی استفاده می‌شود.

غذاهای برنجی پائلا و ریزوتو (paella and risotto)

غذاهای برنجی پائلا و ریزوتو (paella and risotto)

هر چند برنج در سراسر جهان مصرف گسترده‌ای دارد، گاهی اوقات می‌تواند برای یک آشپز مشکل‌ ساز باشد. آشپز مشهور لاتین آرون سانچز، که در برنامه‌هایی مانند “مسترشف”، “چاپد” و “آشپز آهنین بعدی” شهرت دارد، می‌گوید که ریزوتو می‌تواند یکی از سخت ترین غذای دنیا باشد زیرا باید با دقت نظارت شود و زمانی برای به دست آوردن غلظت صحیح صرف شود.

اگر برنامه‌هایی را که آشپز سانچز داوری می‌کند تماشا کنید، می‌فهمید که او می‌داند درباره چه چیزی صحبت می‌کند – حتی آشپزان حرفه‌ای هم در تلاش برای تهیه ریزوتو در محدودیت‌های زمانی گاهی اشتباه می‌کنند. دلیل اصلی اینکه ریزوتو ممکن است خراب شود.

پائیلا با ماهی‌های خوراکی نیز یکی از غذاهای محبوب برنجی است که حتی برای آشپزان حرفه‌ای نیز مشکل‌ ساز می‌تواند باشد. پائیلا باید در یک تابه بزرگ و صاف تهیه شود. برنج باید به اندازه کافی زمان داده شود تا در پایان پخت یک لایه‌ی قرمزی در زیر بسازد. این کار با افزایش حرارت و عدم مخلوط کردن غذا به دست می‌آید. این ایجاد پوسته‌ای در زیر است که دشوار است. با صبر و مراقبت، می‌توان پائیلا را به دقت تهیه کرد. با این حال، حتی با مراقبت، احتمال سوختن کف تابه همیشه وجود دارد.

شیلی در نوگادا Chiles en nogada

شیلی در نوگادا Chiles en nogada

“Chiles en nogada” یک غذای خوشمزه است که با پر کردن فلفل‌های پوبلانو با یک “پیکادیو” (پیکادیو) مبتنی بر گوشت گوساله و گوشت گاو، که با “نوداگا” یا سس سفید از مغز گردو پوشیده شده، و سپس با ریحان و دانه‌های انار تزئین شده است. این غذا به نمایندگی از پرچم مکزیک است و به طور عمده در روز استقلال مکزیک در ماه سپتامبر سرو می‌شود. در برخی مناطق، این غذا از اواخر ماه مرداد تا اوایل ماه اکتبر نیز در دسترس است.

آنچه “Chiles en nogada” را به یکی از سخت ترین غذای دنیا تبدیل می‌کند، به مواد تشکیل دهنده‌اش برمی‌گردد، اما در اصل تولید این غذا است که چالش برانگیز است. در یوریریا، یک منطقه در استان بایا، آنها به طور سنتی کاکتوس کاندید (بیزناگا) را اضافه می‌کنند که سطح دشواری را بالا می‌برد. می‌توان کاکتوس کاندید را با میوه‌های کاندید یا خشک شده دیگر جایگزین کرد.

برای تهیه “Chiles en nogada”، ابتدا “پیکادیو” آماده می‌شود که شامل خرد کردن و پختن پروتئین‌ها، خرد کردن مواد مختلف و سپس سوزاندن فلفل‌ها برای ایجاد پوستی زیبا و سرخ می‌شود. پس از حذف پوست، هسته‌های فلفل خارج می‌شوند. سس نوداگا نیز آماده می‌شود. پس از آرام آرام پر کردن فلفل‌های پوبلانو، آنها با سس مغز گردو پوشیده شده، با دانه‌های انار و ریحان تزئین شده و سپس سرو می‌شوند. تهیه “Chiles en nogada” زمان و عشق می‌طلبد، اما آیا ارزش زحمت اش را دارد!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت بامیه و 10 فایده بامیه

غذای خوشمزه تاکو taco

غذای خوشمزه تاکو taco

تقریبا هیچ چیزی لذیذ‌تر از یک تاکو عالی از رستوران محلی مورد علاقه ما نیست. تاکوها به طور معمول به عنوان یکی از سخت ترین غذای دنیا برای تهیه محسوب نمی‌شوند، اما تاکوهای واقعاً خوب نیاز به مقدار زمان و زحمت قابل توجهی برای تهیه دارند، مانند بارباکوا یا گوشت ماچاکا. این آماده‌ سازی‌ها ساعت‌ها پخت کم حرارت طول می‌کشد تا به پرک و دلچسب شدن طعم‌ دهنده‌های مرطوب و لطیف برای تاکوها، چیمی‌ چانگاها یا انچیلاس‌ها برسند. اگر زمان کافی برای پخت کم‌حرارت گوشت ندارید، گوشت چرخ‌کرده همیشه یک جایگزین خوشمزه است.

یک مزه زمان‌بر دیگر، اما عالی، “چیلوریو” است. “چیلوریو” از طریق ترکیب اصلی گوشت خرد شده گوشت قرمز، ادویه‌جات مختلف و سرکه سیب تهیه می‌شود. این غذا از سینالوآ، مکزیک می‌آید که در بازارها به صورت آماده یا کنسرو فروخته می‌شود.میگو یا سایر ماهیان همچنین به عنوان بخشی از چیلوریو به کار می‌روند.

بیشترین زمان برای درست کردن سوپ بودایی فوتیاوچیانگ

بیشترین زمان برای درست کردن سوپ بودایی فوتیاوچیانگ

فوتیاوچیانگ، یک نوع سوپ لوکس چینی است که به طور خاص به عنوان “پرش بودایی از دیوار” هم شناخته می‌شود. این غذا یکی از شاهکارهای غذایی چینی است که زمان بسیار زیادی برای آماده‌سازی آن لازم است. فوتیاوچیانگ شامل بیش از 30 ماده مختلف است که شامل آبلیون (یک نوع ماهی دریایی لوکس و گران‌ قیمت)، اردک، گوشت خوک، صدفی، تخم مرغ کبک یا بلدرچین و انواع دیگری از گوشت و مواد دریایی است. این غذا به دلیل ترکیب منحصر به فرد مواد و زمان زیادی که برای آماده‌سازی آن لازم است، به عنوان یکی از سخت ترین غذای دنیا شناخته می‌شود.

تخم مرغ قرنیه

تخم مرغ قرنیه

تخم‌ مرغ قرنیه یکی از عجیب‌ترین داستان‌های برای یک ماده غذایی است. داستان‌ها متنوع است، اما محبوب‌ترین آنها می‌گوید که یک کشاورز چینی در دورهٔ دودمان مینگ تخم‌های اردکی را کشف کرد که از گل خاک آهک پوشیده شده بودند. او آنها را آزمایش کرد و به خاطر طعم خاص تخم‌ مرغ سیاه و بوی گوگردی که داشت، دستور غذایی را دوباره ایجاد کرد. نه تنها فرآیند تکثیر این غذا عجیب است، بلکه بوی، ظاهر و طعم آن نیز عجیب است.

گاهی این تخم‌مرغ را تخم‌مرغ 500 یا 100 ساله می‌نامند. تهیه این تخم‌مرغ‌ها زمان‌بر و دشوار است. با استفاده از تخم‌مرغ‌های اردک، بلدرچین یا مرغ، تخم‌ها در مخلوطی از آلکالی، خاک رس، خاک اخته، آهک سریع و آب آهک قرار می‌گیرند. پس از پوشاندن تخم‌ها با این گل، آن‌ها در پوسته‌ها قرار داده شده و برای ماه‌ها در بسته‌بندی می مانند. نتیجه، تخم‌مرغی ژله‌ای سیاه، قهوه‌ای یا سبز با بوی گوگرد است.

تخم‌مرغ قرنیه بسیار سالم است. این غذا دارای پروتئین بیشتری نسبت به تخم‌ مرغ معمول است، کمتر کربوهیدرات دارد، می‌تواند فشار خون را کاهش دهد، عملکرد کبد را بهبود بخشد، و همچنین مجموعه‌ای از مزایای دیگری را هم دارد. اگر می‌خواهید خودتان این تخم‌مرغ‌ها را بخورید اما نمی‌خواهید زمانی برای تهیه آنها بگزارید، می‌توانید انواع مختلفی از آنها را در بسیاری از بازارهای آسیایی محلی پیدا کنید.

خطرناک ترین و سخت ترین غذای دنیا بنام فوگو

خطرناک ترین و سخت ترین غذای دنیا بنام فوگو
سخت ترین غذای دنیا

فوگو، یک غذای لوکس ژاپنی است که از ماهی‌ بادامک ساخته می‌شود و به اندازه‌ای سخت ترین غذای دنیا است که در ژاپن تنها زیر نظر قرار دارد. در ایالات متحده، اداره غذا و دارو (FDA) هشداری را ارائه می‌دهد که به رستوران‌ها و بازارهای ماهی اخذ فوگو فقط از منابع معتبر (امن) توصیه می‌شود. آماده‌سازی فوگو دشوار است زیرا بیشترین مقدار سم در تخمدانها و کبد ماهی قرار دارد.

اگر هر دوی آنها سوراخ شود، زهر ممکن است در سایر قسمت‌های ماهی منتشر شود. گوشت ماهی به سبک ساشیمی برش داده می‌شود. مردم گاهی اوقات با توپولوسیون ماهی سرو می‌شوند، اما این همان زمانی است که بیشترین موارد مسمومیت فوگو رخ داده‌ شده است. آماده‌سازی فوگو بسیار دشوار است، اما به دلیل جذابیت خوردن چیزی که ممکن است شما را بکشد، فوگو یک لوکس فوق‌العاده است.

هرگز خودتان فوگو را در خانه تهیه نکنید! از سال 2000 به بعد، ژاپن 23 مورد مرگ مرتبط با فوگو گزارش داده است. بیشتر این موارد مرگ ناشی از آنها است که ماهی را گرفته و سعی کرده‌اند آن را در خانه آماده کنند. در ایالات متحده، هر دو عملیات تفریحی و تجاری گیرندگی ماهی‌ بادامک در برخی ایالت‌ها مانند رود آیلند یا فلوریدا مجاز است. انواع مختلفی از ماهی‌ بادامک وجود دارد و عدم شناخت این تفاوت ممکن است مرگبار باشد. فقط آشپزهای آموزش‌دیده باید فوگو را آماده کنند. سم موجود در ماهی‌ بادامک سمی تر از سیانید است. اگر به درستی انجام نشود، بیماری جدی یا مرگ ممکن است رخ دهد.

نظر شما در مورد سخت ترین غذای دنیا چیست؟ آیا حاضرین هزینه هنگفت و یا روزها زمان برای تهیه غذا و یا حتی خطرناک بودن غذا را بپذیرید، منتظر نظرات شما عزیزان هستیم تازه های آشپزی را با ما تجربه کنید.

منبع: foodrepublic


اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. مهدی گفت:

    اون سوپه یک جا خوندم اسمش پرش بودایی از دیواره یعنی مردم از خنده فکر بری بگی یک پرس پرش بودا بده 😂😂😂

    1. arshavir گفت:

      بله بسیار جالبه اگر این اسم باشه حتما در مقاله اضافه خواهد شد

  2. محمد گفت:

    خیلی دنبال این مقاله بودم ممنونم که همچین مقاله ای نوشتین

    1. arshavir گفت:

      خوشحالیم که مورد قبولتون واقع شده